Bonefish er eksperter på blogg

Norsk hobbyfotograf fra Bergen solgte bilde sitt til Apple

Norsk hobbyfotograf fra Bergen solgte bilde sitt til Apple

Apple er synonymt med design. Det preger alt de gjør og alt de produserer. En kan trygt si de tenker seg godt om før de gjør noe. For å sitere Jonny Ives innledning til Apples siste keynote, det finnes 1000 nei for hvert ja.

Det er derfor ekstra gøy at skjebnen smilte til den bergenske hobbyfotografen Espen Haagensen da han en liten stund tilbake ble kontaktet av Apple.

Amedia Marked

Amedia Marked

AmediaMarked.no lanserer i dag sin nye nettside med responsivt design. Amedia Marked kontaktet oss i Bonefish med ønske om å slå sammen nettsidene for annonsesamkjøringene Mediasite, Folk og A-pressen Digitale Medier til Amedia Marked. Det ble lagt stor vekt på design og at nettsiden hadde et enkelt administratorverktøy. Kan vel legge til at Amedia Marked selv har lagt inn alt innhold og har vært veldig fornøyd med administratoverktøyet som forøvring også er responsivt.

Responsivt design

Responsivt design

Responsivt design er definivt i vinden. Gitt den raske adopsjonen av lesebrett/tabletts og smarttelefoner og det faktum at brukere syntes å foretrekke å lese nyhetene på mobil i stedenfor i apps - det er uunngåelig at 2013 vil bli året som responsivt design tar av.

Trav og Galopp-Nytt´s nye nettsider

Trav og Galopp-Nytt´s nye nettsider

Bonefish.no har nettopp vært med på og lansere Trav og Galopp-Nytt sine nye nettsider tgn.no med bl.a. Hestemarked for kjøp og salg av hest samt ny nettbutikk. I tillegg til redesign og nytt oppsett på nettsidene har vi også utviklet deres nye logo med to versjoner en for tgn.no og en for TRAV magasinet de gir ut.

Logo for Kveta Transport

Logo for Kveta Transport

Kveta Transport ønsket å fornye logo og henvendte seg til oss for forslag til utarbeidelse av ny logo. Vi skisset først opp en del logoer på papir, deretter illustrerte vi opp samtlige av logo skissene i vektorisert format. 

Haraldvangen

Haraldvangen

Haraldvangen inviterte Bonefish opp til Hurdalsjøen for en gjennomgang av deres eksisterende websider, som vi også hadde laget fra før, og de hadde nå ønske om å fornye både design og budskap. Vi beholdt deres profilfarger og fornyet layout og oppsett for å spisse deres budskap ennå sterkere. Websidene er også satt opp med responsivt design som gjør at sidene tilpasses både mobil og ipad/lesebrett når de besøkes via nettleser fra disse enhetene.

HauCon Norge

HauCon Norge

På samme måte som Haucon Norge leverer varer på løpende bånd til byggeindustrien i Norge har vi i Bonefish levert HauCon 6 nye nettsider. Nettsidene er designet og satt opp i nært samarbeid med HauCon som helt fra starten av var veldig klare på hva de ønsket. Resultatet er en svært fornøyd kunde og et veldig godt eksempel på hvordan vi liker å jobbe tett sammen med våre kunder.

Infragreen

Infragreen

Infragreen er et norsk datasenter som vi kommer til å høre mer om i fremtiden. De har blant annet fokus på grønn og ren energi, ettersom datasentere i verden slipper ut enorme mengder med Co2. Selskapet har inngått intensjonsavtaler med en rekke større selskaper som samarbeidspartnere. Bonefish.no har bistått med design og oppsett av side i CMS systemet Joomla, som vi også har satt opp med responsivt design. 

MusikkBooking

MusikkBooking

Som nystartet firma kontaktet MusikkBooking oss og ønsket en stilren side som tydelig viste frem deres coverband og DJ´s. Vi valgte å bygge deres sider på Joomla da de tidligere var kjent med dette CMS systemet. MusikkBooking har fokus på kvalitet fremfor kvantitet og å booke via deres nye nettside er veldig enkelt. Vi i Bonefish ser allerede frem til vi skal booke vårt neste event!

A-pressen annonseweb

A-pressen annonseweb

A-pressen eller A-pressen Digitale Medier (APDM) for å være mer konkret kontaktet oss med ønske om å få på plass en annonseweb for deres annonsekunder. De ville ha en nettside hvor de kunne henvise sine kunder som søker mer dyptgående informasjon om deres produkter. Vi bistår A-pressen Digitale Medier fra før med utvikling og design av bannerannonser for deres kunder og vi var derfor naturligvis lett å be når de nå hadde et ønske om ny nettside.

Sikkerhetsgruppen

Sikkerhetsgruppen

Vi relanserer idag Sikkerhetsgruppen.no sine nye nettsider. Etter å ha laget de forrige sidene deres var de ikke i tvil om hvem de ville benytte for å utforme de nye sidene sine. Vi tok nok engang imot utfordringen og resultatet ser du jo selv her. I tillegg vil vi nå fremover jobbe med å få deres nye facebook sider på plass slik at deres profil vil være gjennomgående og i tråd med deres nye nettside der også.

Bonefish relanseres

Bonefish relanseres

Bonefish lanserer i dag ny nettside, som vi tør innrømme at vi er veldig stolte av! Gå inn på bonefish.no og se vår nye profil og utvalg av tjenester. Eller bare for å ta en rask titt på vår utvidede portefølje. Det er verdt det; vi synes nemlig vi har en av de stiligste websidene innen vår bransje.

Bryllupswebsider.no

Bryllupswebsider.no

 

Vi har designet og utviklet flere bryllupswebsider og vi har fått flere forespørsler om produksjon av flere slike prosjekter. Derfor jobber vi nå med å utvikle en plattform hvor vi enkelt kan levere pene og ekslusive bryllupssider som alle har råd til - for vi vet jo at bryllup koster.

Ønsker du å være den første til å motta informasjon ved lansering eller rett og slett bestille en ny bryllupswebside så kontakt oss her »

Vi redesignet Auksjonshester.no

Vi redesignet Auksjonshester.no

Auksjonshester.no relanserer og hopper over i ny drakt. Siden ble lansert for noen år tilbake og pga. stor pågang trengte siden en aldri så liten oppdatering for å bedre kunne kategorisere alle hestene. Vi gjennomførte en kjapp finpuss av siden og gjorde om på store deler av infrastrukturen for at det skulle bli enklere å kunne legge ut flere hester på siden.

Kontakt oss

+ 47 21 65 48 80 / info(a)bonefish.no

Følg oss