Bonefish leverer alle tjenester innen web og grafisk design på kort tid til gunstig pris

Bonefish tjenester

- Vi hjelper deg med -

BonefishTjenester


Design, enkelthet, kunnskap og erfaring

Bonefish leverer alle tjenester innen web og grafisk design på kort tid til gunstig pris. Vi legger stor vekt på en tydelig webstrategi og gjennomført profil i sosiale medier.


Tjenester DesignOgWebsider

Design og websider

CMS, søkemotoroptimalisering, analyse, Joomla, Wordpress, SEO

Vi designer websider som er visuelt attraktive, oversiktlige og enkle å bruke. Vi jobber hardt for å gi deg en webside som gjenspeiler din bedrifts profil. Samtidig skal den kommunisere effektivt med kundene dine. Vi har mange års erfaring og benytter alltid den siste tilgjengelige teknologien. Design og websider »

Tjenester Webstrategi

Webstrategi

Markedsføring, kampanjesider, Google Adwords

Nordmenn søker informasjon, nettsteder, varer og tjenester mer enn 1 600 000 ganger hver time, hver dag, året rundt. Det essensielle spørsmålet er om disse søkende menneskene finner nettopp deg. Og hvis så er tilfelle, gir du dem god og relevant informasjon slik at de også velger deg som leverandør? Webtrategi »

Tjenester GrafiskDesign

Grafisk design

Annonser, profilering, logo, banner, visittkort, brevark, Google ad´s, Facebook reklame

Vi er opptatt av balansen mellom design og brukervennlighet (form vs. funksjon), og våre kundeprosjekter viser dette. Denne kunnskapen og erfaringen gjør at vi ikke bare gir våre kunder det beste visuelle uttrykket, men også den beste funksjonaliteten. Grafisk design »

Tjenester SosialeMedier

Sosiale medier

Facebook, Linked’In, Twitter, Google+, YouTube, Blogg

Sosiale medier handler om kommunikasjon mellom mennesker. Kundene dine ønsker ikke å forholde seg til merkenavnet ditt, de vil kommunisere med menneskene hos deg. Vi hjelper deg å oppnå denne personlige kundekontakten via sosiale medier. Sosiale medier »

Tjenester Annonser

Annonser

Banner, Google-/Facbook-reklame

Vi lager alle typer annonser for trykte og digitale medier. Det er enkelt, raskt og effektivt å få utformet en annonse hos oss, og vi leverer alltid innenfor avtalte rammer og frister. Effektivt arbeid, rimelig pris og respekt for frister har gjort oss til stolt hovedleverandør av annonser til A-pressen. Annonser »

Kontakt oss

+ 47 21 65 48 80 / info(a)bonefish.no

Følg oss