hvordan_sette_sammen_fonter.jpg

“Du må kunne reglene før du kan bryte dem” sies det. Dette gjelder kanskje spesielt innen kunst og design. Her finnes det logiske regler og velfungerende retningslinjer man vanligvis følger. Likevel kan det være at ditt mesterverk kommer frem først når du bryter regelen!

Les mer

markedsforingtrend2017_preview.png

I en fersk undersøkelse av Infusionsoft kommer det frem at sosiale medier vil være markedsføringskanalen som flest små bedrifter vil satse på i 2017. Etterhvert som organisk rekkevidde på Facebook stadig faller, er små bedrifter nødt til å finne kreative måter å nå sitt publikum på med sponsede poster.  

Les mer

linkedin.jpg

Bedrifter kan opprette egne bedriftssider hvor de legger ut informasjon om seg selv og deler nyheter og blogginnlegg. Ca 290 000 av brukerne på LinkedIn er ledere og beslutningstakere - noe som gjør LinkedIn en svært nyttig kanal for bedrifter.

Les mer

bedrifter_drukner.jpg

Å komme gjennom nåløyet til Facebooks nyhetsstrøm blir stadig vanskeligere for bedrifter og nyhetskilder. Hovedprioriteten til Facebook er å putte familie og venner først, samt at nyhetsstrømmen skal informere og underholde. I tillegg jobber de stadig med å bekjempe spam og prioritere autentisk innhold.  

Les mer

tips_til_hva_du_kan_legge_ut_facebook_hoved.jpg

 Mange bedrifter utnytter ikke sine profiler på sosiale medier. De fleste bedrifter i dag har en Facebookside, men hva med å gjøre litt mer ut av den for å faktisk gi noe tilbake til følgerne og øke verdiskapning rundt egen bedrift?

Les mer

bildestorrelser_for_facebook

En Facebookside kan være en kundes første møte med din bedrift. Derfor er det viktig å passe på at du har riktig informasjon, åpningstider, og gode bilder på siden din. Men hva er egentlig de riktige bildestørrelsene? Vi har laget en oversikt for deg.

Les mer

Flere artikler …

  • 1
  • 2